TFM Slimcab Personal Training

SlimCab Warmte is aangenaam en doet je lichaam goed. Infrarood helpt om sneller resultaten te boeken en zorgt tevens voor soepelere spieren die beter doorbloed worden. Deze twee elementen worden op een uitgekiende manier gecombineerd in de SlimCab o.b.v. een personal coach.

De SlimCab is een doorzichtige warmtecabine met infraroodlampen waarin je door beweging kunt afslanken en je figuur plaatselijk kunt corrigeren. De temperatuur in de cabine is circa 37 graden. Door de oefeningen liggend uit te voeren, worden je rug en gewrichten minder belast. Wil je de training iets verzwaren, dan kun je gebruik maken van hand- en voetlussen die zorgen voor extra weerstand.

Infrarood zorgt voor een dieptewarmte tot 4 centimeter in de huid. De spieren raken hierdoor eventuele spanningen kwijt en ook afvalstoffen uit de dieper gelegen spiergroepen worden losgemaakt.  Je lichaam blijft na afloop nog enige tijd warm van de SlimCab, waardoor ook de calorieverbranding hoog is.

Een sessie in de SlimCab duurt circa een half uur. Naar aanleiding van je wensen wordt een persoonlijk trainingsschema samengesteld, waardoor je gericht kunt werken aan je probleemzones.

Benodigdheden: Sportkleding, handdoek en een flesje water.